Cum să treci cu brio un interviu de angajare
Speaker Popescu Mihail
Invitat special Prisacari Dan
20 Septembrie/ Tekwil Bălți / 14:00
Despre eveniment
Doriți să învățați cum să treceți cu brio un interviu de angajare?

Aveți ocazia unică de a participa la trainingul nostru susținut de Mihail Popescu și Dan Prisacari, profesioniști cu experiență sumară de peste 33 ani!

În cadrul acestui eveniment captivant și interactiv, speakerii vă vor împărtăși experiențele lor bogate și vă vor oferi sfaturi valoroase pentru a vă pregăti și a vă evidenția într-un interviu de angajare. Vei beneficia de cunoștințele și strategiile unor adevărați profesioniști, care îți vor spori șansele de a obține job-ul dorit.

Vei avea ocazia să înveți:
 • Tehnici de pregătire pentru interviu.
 • Cum să vă prezentați într-un mod profesionist și să răspundeți întrebărilor cu încredere și claritate.
 • Cum să vă mențineți calmul și să vă controlați emoțiile în timpul interviului pentru a lua decizii înțelepte și a vă face o impresie pozitivă.
 • Așteptările angajatorului de la potențialul angajat din experiența proprie.
 • Calitățile necesare pentru avansare în cariera.
 • Resursele pentru negocierea de succes la angajare.
 • Zona de confort și cum o depășim?
Participarea la acest training este GRATUITĂ, dar locurile sunt limitate.

Nu ratați ocazia de a învăța direct de la experții din domeniul managementului resurselor umane!
Invitați și prietenii voștri interesați pentru a profita de această oportunitate unică!
Investiți în viitorul vostru profesional!

Despre Mihail
Mihail este un expert în HR, având în spate peste 15 ani de experiență în poziții de TOP, conducând departamente de resurse umane în companii locale și internaționale. A instruit echipe din Republica Moldova de peste 100 de angajați: vânzători, consultanți, manageri, supervizori și directori.

Sunt pasionat de Resurse Umane, cu o istorie demonstrată de lucru în industriile HORECA, FMCG și TELECOM.
Cu o expertiza totală de peste 15 ani în companii naționale și multinaționale vreau să fiu oamenilor din Moldova.
Sunt un bun public speaker, strateg și tată fericit a doi copii minunați: Matei și Eva.
Despre Dan
Dan, originar din Bălți, aduce o perspectivă unică, datorită cunoștințelor captivante din 12 ani de vânzări B2B și 4 ani în producția automotive.
Industria de producție și vânzările corporate impun provocări complexe, iar ceea ce le aseamănă este că ambele se bazează pe calitatea rezultatelor.
Abilitățile dezvoltate în negociere inclusiv la interviul de angajare, joacă un rol crucial în obținerea scopului propus. Capacitatea de a negocia cu succes permite construirea de relații durabile și asigurară câștiguri pe termen lung pentru toate părțile implicate.

Călătoriile, sportul, cărțile și familia sunt pasiunile care mă fac fericit.
Recenzii
 • Mihai poate organiza Teambuilding pentru Oameni Cool pentru companii mai mici si mai mari! Are expertiza in domeniul Hr si sunt sigura ca veți rămâne și prieteni după Eveniment!!!
  Mult succes Mihai
  Daniela Gamangii
 • Cursul de Negocieri și Vânzări Active cu Mihail Popescu a fost o experiență extraordinară, plină de expertiză și abordare interactivă. Am învățat tehnici concrete și strategii aplicabile atât în carieră, cât și în viața personală, și am dobândit instrumentele necesare pentru a deveni un negociator și un vânzător mai eficient. Recomand acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de negociere și vânzare într-un mod practic și profund.
  Alexandru Cebanu
 • I had a pleasant experience with Mihail Popescu during a project activity "Rural SME Policy Support Window", EU funded technical assistance project - a training course on HR Management - organized for 3 groups of ODA staff. In my opinion, he is a great trainer and a person with whom you can easily collaborate! His method is focused on giving the participant the experience, to try and explore his/her personality potential and help with personal team integration! He is like a library on how to raise performance in your team! I am grateful for this experience and the chance to collaborate! I definitely recommend him for personal or group experience of change!
 • Mihai e chiar bun în ceea ce face, probabil că la baza e pasiunea pentru meserie ce o face și pentru oameni in general.
  "Fiecare om poate vedea în ce e puternic și poate dezvolta acest lucru, uneori pur și simplu poate avea nevoie de un mic ajutor" - cuvintele lui Mihai :))
  Organizează evenimentele așa ca oamenii să simtă că au luat o gură de aer în rutina zilnică, și o doză de dispoziție bună, desigur ca team-building-ul nu are doar acest scop și aici Mihai poate veni deja cu expertiza.
  Cristina Samburschi
Program
20 Septembrie/ Miercuri
13:30 – 14:00
Înregistrare
14:00 – 15:30
Cum să treci cu brio un interviu de angajare
15:30 – 16:00
Sesiunea de întrebări și răspunsuri
16:00 – 17:30
Networking ☕
Participarea la acest training este GRATUITĂ, dar locurile sunt limitate.
Lăsă o cerere pentru a participa la eveniment
Dă follow la pagina facebook a companie @Rarepeople și instagram
Fă share la eveniment cu hashtag #Training și primește prezentarea GRATUIT!
Locul evenimentului
Strada Pușkin 38
Universitatea Alecu Russo
Tekwill Bălți


068 022 133
popescu.mihail.mihail@gmail.com