Arta Negocierii:
Ghid pentru Succesul Personal și Profesional
Speaker Popescu Mihail
Invitat special Prisacari Dan
20 Sep/ Tekwil Bălți / 18:00
Despre eveniment
Accelerare în Carieră
Pentru tinerii ambițioși, acest eveniment reprezintă o rampă de lansare spre succes.
Vei învăța cum să navighezi cu încredere în lumea negocierilor, să obții oferte avantajoase și să-ți construiești o reputație puternică în domeniul tău de activitate.

Instrumente concrete pentru Antreprenori
Dacă ești antreprenor, vei descoperi tehnici și strategii eficiente care vor contribui la creșterea afacerii tale. Vei învăța cum să negociezi contracte profitabile, să stabilești parteneriate solide și să-ți extinzi sfera de influență.

Aplicabilitate Universală în Viața de Zi cu Zi
Abilitățile de negociere nu sunt doar pentru mediul de afaceri. Vei descoperi cum să le aplici în interacțiunile tale de zi cu zi, îmbunătățind comunicarea în relațiile personale și rezolvând conflicte în mod constructiv. Această abilitate poate aduce armonie și succes în viața ta de familie și în relațiile cu prietenii tăi.

Bonus
Toți participanții vor primi acces exclusiv la materiale de învățare, ghiduri practice și resurse care vor sprijini consolidarea abilităților de negociere în timpul și după eveniment.

Nu pierde ocazia de a învăța de la cei mai buni!
Despre Mihail
Mihail este un expert în vânzări și negocieri, având în spate peste 15 ani de experiență în poziții de TOP, conducând departamente de resurse umane în companii locale și internaționale. A instruit echipe de vânzări din Republica Moldova de peste 100 de angajați: vânzători, manageri, supervizori și directori. Din 2023 fondator Rarepeople - agenție de servicii în domeniul resurselor umane.

Sunt pasionat de Resurse Umane, cu o istorie demonstrată de lucru în industriile HORECA, FMCG și TELECOM.
Cu o expertiza totală de peste 15 ani în companii naționale și multinaționale vreau să fiu util afacerii tale.
Sunt un bun public speaker, strateg și tată fericit a doi copii minunați: Matei și Eva.
Despre Dan
Dan, originar din Bălți, aduce o perspectivă unică, datorită cunoștințelor captivante din 12 ani de vânzări B2B și 4 ani în producția automotive.
Industria de producție și vânzările corporate impun provocări complexe, iar ceea ce le aseamănă este că ambele se bazează pe calitatea rezultatelor.
Abilitățile dezvoltate în negociere joacă un rol crucial în obținerea acestei calități. Capacitatea de a negocia cu succes permite construirea de relații durabile și asigurarea că produsele sau serviciile răspund nevoilor clienților. Prin aceste negocieri eficiente, contribuim la o experiență pozitivă pentru toți cei implicați.

"Călătoriile, sportul, cărțile și familia sunt pasiunile care mă fac fericit."
Recenzii
 • Mihai poate organiza Teambuilding pentru Oameni Cool pentru companii mai mici si mai mari! Are expertiza in domeniul Hr si sunt sigura ca veți rămâne și prieteni după Eveniment!!!
  Mult succes Mihai
  Daniela Gamangii
 • Cursul de Negocieri și Vânzări Active cu Mihail Popescu a fost o experiență extraordinară, plină de expertiză și abordare interactivă. Am învățat tehnici concrete și strategii aplicabile atât în carieră, cât și în viața personală, și am dobândit instrumentele necesare pentru a deveni un negociator și un vânzător mai eficient. Recomand acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de negociere și vânzare într-un mod practic și profund.
  Alexandru Cebanu
 • Am participat la trainingul de Vânzări Active și Eficiența Personală organizat și condus de Mihail Popescu și pot spune că a fost o experiență extrem de valoroasa pentru mine.


  În cadrul acestui training, Mihail ne-a prezentat o serie de tehnici și strategii eficiente pentru a ne îmbunătăți abilitățile de vânzare și pentru a ne dezvolta personalitatea astfel încât să fim mai siguri pe noi și să avem mai mult succes în viață.


  Una dintre cele mai importante lecții pe care am învățat-o de la Mihail a fost că, vânzarea nu este doar despre a convinge clienții să cumpere, ci mai degrabă despre a-i ajuta să-și rezolve problemele și să-și atingă obiectivele. De asemenea, am învățat cum să identificăm nevoile și dorințele clienților și cum să le oferim soluții personalizate pentru a-și satisface aceste nevoi.


  În plus, Mihail ne-a oferit sfaturi și exerciții practice pentru a ne dezvolta abilitățile de comunicare, leadership și managementul timpului. Am învățat cum să fim mai organizați și eficienți în munca noastră de zi cu zi, ceea ce va duce la o creștere a productivității și a succesului nostru în viață.


  Recomand cu căldură trainingul de Vânzări Active și Eficiența Personală tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vânzare și să-și dezvolte personalitatea. Mihail este un trainer excelent, care știe cum să inspire și să motiveze oamenii să-și atingă potențialul maxim.

  Sergiu Zagoreanu
 • Mihai e chiar bun în ceea ce face, probabil că la baza e pasiunea pentru meserie ce o face și pentru oameni in general.
  "Fiecare om poate vedea în ce e puternic și poate dezvolta acest lucru, uneori pur și simplu poate avea nevoie de un mic ajutor" - cuvintele lui Mihai :))
  Organizează evenimentele așa ca oamenii să simtă că au luat o gură de aer în rutina zilnică, și o doză de dispoziție bună, desigur ca team-building-ul nu are doar acest scop și aici Mihai poate veni deja cu expertiza.
  Cristina Samburschi
Program
20 Septembrie/ Miercuri
17:30 – 18:00
Înregistrare
18:00 – 18:30
Arta Negocierii: Ghid pentru succesul personal și profesional
18:30 – 19:00
Caz practic
19:00 – 19:30
Sesiunea de întrebări și răspunsuri
19:30 – 20:00
Networking 🍸☕
20:00 – 21:30
Cina
Preț
De bază
300 MDL
 • Checklist pentru Pregătirea Negocierilor
 • Materiale de învățare
 • Certificat participare
Rezervă-ți locul
Standard
500 MDL
 • Checklist pentru Pregătirea Negocierilor
 • Materiale de învățare
 • Certificat participare
 • Înregistrarea video a cursului
Rezervă-ți locul
Premium
800 MDL
 • Checklist pentru Pregătirea Negocierilor
 • Materiale de învățare
 • Certificat participare
 • Înregistrarea video a cursului
 • Cina cu speaker-ii
Rezervă-ți locul
Lăsă o cerere pentru a participa la eveniment
Participă la eveniment fără niciun risc - 30 zile money-back guarantee.
Primești banii înapoi timp de 30 zile, în caz că nu ai aflat nimic practic.
Locul evenimentului
Strada Pușkin 38
Universitatea Alecu Russo
Tekwill Bălți


068 022 133
popescu.mihail.mihail@gmail.com