Vânzări Active:
5 pași a vânzărilor de succes
Trainer Popescu Mihail
Invitat special Prisacari Dan
7 și 14 Octombrie / Tekwil Bălți
Despre eveniment
Este momentul să vă pregătiți pentru o călătorie captivantă în universul vânzărilor eficiente, învățând secretele care vă vor transforma într-un maestru al acestui domeniu.

De ce să participați?

 • Descoperiți pașii cheie ai vânzărilor de succes: Vă vom ghida prin cei 5 pași esențiali ai vânzărilor, dezvăluind strategiile și tehnicile care vă vor ajuta să încheiați tranzacții de succes și să construiți relații durabile cu clienții.
 • Conectați-vă cu experți în vânzări: Ați avea ocazia să interacționați cu experți din domeniul vânzărilor, să le adresați întrebări și să învățați din experiența lor bogată. Aceasta este șansa de a obține sfaturi neprețuite direct de la cei mai buni din industrie.
 • Sesiuni practice: Nu doar vorbim despre vânzări; vă oferim oportunitatea de a pune în practică ceea ce învățați. Vom lucra asupra studiilor de caz reale și veți putea să exersați tehnicile direct în timpul evenimentului.
 • Extindeți-vă rețeaua de contacte: Veți întâlni alți profesioniști din vânzări și antreprenori cu care puteți lega parteneriate, schimba idei și dezvolta relații valoroase pentru viitorul dvs. în afaceri.
 • Resurse gratuite și bonusuri: Participanții vor primi acces exclusiv la resurse și materiale valoroase care îi vor ajuta să continue să se dezvolte după eveniment.
Pentru cine va fi util și interesant?
 1. Profesioniști din vânzări.
 2. Antreprenori și proprietari de afaceri.
 3. Persoane interesate să învețe și să se dezvolte în domeniul vânzărilor.
În esență, trainingul este potrivit pentru oricine dorește să învețe mai multe despre arta vânzărilor și să dobândească cunoștințe și abilități esențiale pentru a reuși în acest domeniu.
Despre Mihail
Mihail este un expert în vânzări și negocieri, având în spate peste 15 ani de experiență în poziții de TOP, conducând departamente de resurse umane în companii locale și internaționale. A instruit echipe de vânzări din Republica Moldova de peste 100 de angajați: vânzători, manageri, supervizori și directori. Din 2023 fondator Rarepeople - agenție de servicii în domeniul resurselor umane.

Sunt pasionat de Resurse Umane, cu o istorie demonstrată de lucru în industriile HORECA, FMCG și TELECOM.
Cu o expertiza totală de peste 15 ani în companii naționale și multinaționale vreau să fiu util afacerii tale.
Sunt un bun public speaker, strateg și tată fericit a doi copii minunați: Matei și Eva.
Despre Dan
Dan, originar din Bălți, aduce o perspectivă unică, datorită cunoștințelor captivante din 12 ani de vânzări B2B și 4 ani în producția automotive.
Industria de producție și vânzările corporate impun provocări complexe, iar ceea ce le aseamănă este că ambele se bazează pe calitatea rezultatelor.
Abilitățile dezvoltate în negociere joacă un rol crucial în obținerea acestei calități. Capacitatea de a negocia cu succes permite construirea de relații durabile și asigurarea că produsele sau serviciile răspund nevoilor clienților. Prin aceste negocieri eficiente, contribuim la o experiență pozitivă pentru toți cei implicați.

"Călătoriile, sportul, cărțile și familia sunt pasiunile care mă fac fericit."
Recenzii
 • Am participat la trainingul de Vânzări Active și Eficiența Personală organizat și condus de Mihail Popescu și pot spune că a fost o experiență extrem de valoroasa pentru mine.


  În cadrul acestui training, Mihail ne-a prezentat o serie de tehnici și strategii eficiente pentru a ne îmbunătăți abilitățile de vânzare și pentru a ne dezvolta personalitatea astfel încât să fim mai siguri pe noi și să avem mai mult succes în viață.


  Una dintre cele mai importante lecții pe care am învățat-o de la Mihail a fost că, vânzarea nu este doar despre a convinge clienții să cumpere, ci mai degrabă despre a-i ajuta să-și rezolve problemele și să-și atingă obiectivele. De asemenea, am învățat cum să identificăm nevoile și dorințele clienților și cum să le oferim soluții personalizate pentru a-și satisface aceste nevoi.


  În plus, Mihail ne-a oferit sfaturi și exerciții practice pentru a ne dezvolta abilitățile de comunicare, leadership și managementul timpului. Am învățat cum să fim mai organizați și eficienți în munca noastră de zi cu zi, ceea ce va duce la o creștere a productivității și a succesului nostru în viață.


  Recomand cu căldură trainingul de Vânzări Active și Eficiența Personală tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vânzare și să-și dezvolte personalitatea. Mihail este un trainer excelent, care știe cum să inspire și să motiveze oamenii să-și atingă potențialul maxim.

 • Cursul de Negocieri și Vânzări Active cu Mihail Popescu a fost o experiență extraordinară, plină de expertiză și abordare interactivă. Am învățat tehnici concrete și strategii aplicabile atât în carieră, cât și în viața personală, și am dobândit instrumentele necesare pentru a deveni un negociator și un vânzător mai eficient. Recomand acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de negociere și vânzare într-un mod practic și profund.
  Alexandru Cebanu
 • Mihai e chiar bun în ceea ce face, probabil că la baza e pasiunea pentru meserie ce o face și pentru oameni in general.
  "Fiecare om poate vedea în ce e puternic și poate dezvolta acest lucru, uneori pur și simplu poate avea nevoie de un mic ajutor" - cuvintele lui Mihai :))
  Organizează evenimentele așa ca oamenii să simtă că au luat o gură de aer în rutina zilnică, și o doză de dispoziție bună, desigur ca team-building-ul nu are doar acest scop și aici Mihai poate veni deja cu expertiza.
  Cristina Samburschi
Program
7 Octombrie
09:00 – 9:30
Înregistrare și cafeaua de bun venit ☕
9:30 – 11:00
Strategia și tactica vânzărilor
11:00 – 11:30
Pauza de cafea ☕
11:30 – 13:00
Tipologia vânzătorilor
13:00 – 14:00
Lunch și Networking 🍸
14:00 – 15:30
5 pași a vânzărilor de succes
15:30 – 16:00
Pauza de cafea ☕
16:00 – 17:00
Instrumente de vânzări: Reframing, Small Talk, Ascultarea activă
Program
14 Octombrie
09:00 – 9:30
Înregistrare și cafeaua de bun venit ☕
9:30 – 11:00
Transformarea caracteristicilor în beneficii
11:00 – 11:30
Pauza de cafea ☕
11:30 – 13:00
Tehnici de influențare prin întrebări
13:00 – 14:00
Lunch și Networking 🍸
14:00 – 15:00
Argumentarea emoțională și tehnici NLP
15:00 – 15:30
Pauza de cafea ☕
15:30 – 16:30
Role play și studii de caz
16:30 – 17:00
Finalizare și premiere
Preț
Bază
79 $/zi
Coffee brake
Lunch
Certificat participare
Rezervă-ți locul
Standard
109 $/zi
Coffee brake
Lunch
Materiale de învățare
Certificat participare
Rezervă-ți locul
Premium
159 $/zi
Coffee brake
Lunch
Materiale de învățare
Certificat participare
Înregistrarea video a cursului
Rezervă-ți locul
Lăsă o cerere pentru a participa la eveniment
Participă la eveniment fără niciun risc.
Primești banii înapoi timp de 30 zile, dacă nu ai aflat nimic util.
Locul evenimentului
Strada Pușkin 38
Universitatea Alecu Russo
Tekwill Bălți


068 022 133
popescu.mihail.mihail@gmail.com